I Greve Borgerhus, den 22. november 2011 kl.19.

Et unikt foredrag for dig som har hund og kat, eller som påtænker at føre de 2 forskellige dyrearter sammen i dit hushold.

Jeg har slået mig sammen med Betina Sabinsky fra DogWise og ser nærmere på problematikken hund og kat sammen – forskelle og ligheder. Vi bruger begge vores viden og erfaring fra vores daglige arbejde som adfærdsbehandlere.

I en periode har vi fulgt en familie med hund og kat som har haft nogle problemstillinger i hverdagen. Familien har fulgt et nøje tilrettelagt 4-trins program udviklet af Betina og Michelle som løsningsforslag.

Foredraget tager udgangspunkt i familiens problemstilling og byder på flere specifikke tiltag i det daglige som giver resultater. Derfor er dette foredrag en enestående mulighed for dig som ønsker brugbare løsninger i hverdagen.

Foredrag handler  om følgende emner:

    • hundens og kattens sprog
    • de fysiske rammer
    • alfasyndromet
    • vejen til den passende adfærd

I forbindelse med foredraget tilbydes derfor er særpris på 1.149,- for hund og kat konsultation, som inkluderer 3 Skype sessions på 40 min., analysering af videoer samt behandlingsprogram med trin for trin fremgangsmåde. Normalpris er 1.549,- du sparer 400,- ved booking på dagen.

Der er muligt at købe specielt fremstillede target til katte samt Karen Pryors klikkere. Tilbud pr. sæt 100,-. Der vil også være muligt at købe rigtig katte/hunde mad samt guffer og legetøj.

Praktisk info.

Pris: 125,- kr. pr. prs. –  der gives 1 ekstra gratis billet til de 10 hurtige!

Sted: Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve

Tid: 19-21 inkl. pause

 

Booking: Michelle Garnier, holistisk katterådgiver, 28 73 14 36, micga@mail.dk eller Betina Sabinsky, prof. hundeadfærdsbehandler & dyreinstruktør, 60 17 37 17, dogwise@dogwise.dk

Efter booking er din tilmelding først endelig ved indbetaling af beløbet på nordea reg. nr. 2343 kontor nr. 8977 689 326

Betina Sabinsky og Michelle Garnier