___________________

Traumasédyl

Dråber

Traumasédyl – dråber til katten og hunden med gigt

Traumasedyl er homøopatiske dråber fra franske Boiron, som jeg importerer. De bruges til at hele ved “stød og andre lettere chok”, men jeg har fundet ud af, at de er fantastiske hjælpere til katte, som har gigt. De kan i øvrigt bruges til alle dyr.

Dråberne har jeg fået testet på katte, som har problemer med bevægelsesapparat og resultatet er mere end positivt. Jeg bruger dem på Willy, 13 år, som har ondt i bagpartiet. Han slikker dråberne direkte fra min finger, uden at jeg behøver at blande dem i maden. Efter indtag kan jeg se, at han har en dybere søvn og derefter er friskere og vil meget gerne lege. Det er tydeligt en forbedring af hans livskvalitet med dråberne. Han får dem som en kur 4 gange om året. En kur svarer til en flaske dvs. ca. 3 uger.
Dråberne kan gives med almindelig medicin, Bachs remedier osv. Min erfaring med homøopatiske dråber er, at de samarbejder godt med andre produkter, også kosttilskud.

 

Traumasédyl

Det er kommet mange flere muligheder for at afhjælpe dyr med gigt. Det er bla. muligt at bruge laserterapi, akupunktur, smertestillende, foder, kosttilskud osv…

Indeholder: Arnica montana 4 CH, bellis perennis 4 CH, hypericum perforateum 4 CH, ledum palustre 3 CH, rhus toxicodendron 4 CH, ruta graveolens 4 CH.
Dosering: 10 dråber x 2 dgl. (pipette). Må kun bruges til dyr.
Flasken indeholder 30 ml og koster 180 kr inkl. Porto

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

 

Jeg elsker at videreuddanne mig, blive inspireret og lære nyt. Der kommer hele tiden ny viden om kattens trivsel og udvikling. Jeg deler viden, tips, tricks, ideer samt orientering om kommende foredrag i mit nyhedsbrev. Tilmeld dig her

HAR DU SPØRGSMÅL?

et|icon_phone|

Ring til mig

et|icon_mail|

Skriv til mig

PRAKTISK

Højenhald 14, 2th. 2700 Brønshøj 
Cvr. nr. 32 99 67 28

Spar Nord: 6513 – 3050505145

Privatlivspolitik

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København

Designet af ICR-design ApS
© 2021 Copyright Michelle Garnier