___________________

Telepati

Konsultation

Hvad er telepati?

Du kan bestille en telepati i forbindelse med adfærdskonsultationen. Jeg kan lave telepati med alle dyr og ikke blot katte. Jeg har indtil videre lavet telepati med katte, hunde, heste og kaniner. Til telepati kræves blot et billede af dit kæledyr.

Telepati har meget til fælles med clairvoyance, clairhørelse og clairfølelse, fordi man bruger sine sanser til at læse et individ eller et dyr. Alligevel er telepati på et højere niveau end clairvoyance, fordi der bruges flere sanser til formålet. Kravet til empati er større ved telepati end ved clairvoyance f.eks.

Telepati betyder fjernføling og stammer fra det græske tele, der betyder fjern og pati, der i denne forbindelse betyder føling – altså fjernføling. Telepati foregår i virkeligheden hele tiden uden at vi er klar over det. Vi sender og modtager mange tanker og indtryk i det daglige uden at vi ved af det.

 

Telepati katte
Katte på legestativ

Dyr og ikke mindst katte er meget telepatiske, ikke blot fordi de sender og modtager billeder, men også fordi de er dygtige til at kommunikere i billeder, lyd eller dufte. Den måde at kommunikere på kan man med fordel benytte, når man arbejder med adfærdsproblemer. Især i de situationer, hvor det er svært at finde årsagen til problemet.

Telepati med katte

Katte har generelt en meget høj smertetærskel, og der kan gå lang tid før ejeren eller dyrlægen finder ud af, at katten har smerter eller er alvorligt syg.

I en telepati undersøger jeg derfor først grundigt, hvordan katten har det på det fysiske plan, dernæst på de følelsesmæssige og mentale planer. Disse planer svarer til at undersøge om katten får dækket sine basale behov for motion, social kontakt og stimulering.

Telepatien giver gode muligheder for at undersøge om traumer eller chok kan være årsag til adfærdsproblemet. Katte kobler nemt hændelser og følelser sammen, og traumatiserende oplevelser kan derfor påvirke deres adfærd.

Sådan foregår telepati med dyr

En telepati foregår på den måde, at telepatisten benytter sig af et billede for derigennem at undersøge de energifelter, som kan aflæses. De informationer, som telepatisten modtager, skrives ned på papir. Telepatisten kan spørge sig frem eller kan nøjes med at være åben for informationer.

Nogle dyr fortæller meget og andre gør det ikke og derfor kan der være store forskelle mellem de enkelte sessioner. En telepati kan kun foregå med accept fra ejeren og telepatisten har tavshedspligt.

En god bog om telepati:

Kenneth Sørensens bog, Fra clairvoyance til intuition (2003)

Ønsker du at få lavet en telepati med dit kæledyr, så kontakt mig.

Grå kat