Da jeg kun havde 1 kat, tog jeg hende med på ferie. Der gik utrolig nemt og jeg tænkte slet ikke over tingene, men jeg var også noget yngre på det tidspunkt…

Har du tjek på kattens data?

Jeg opfordrer tit og ofte til, at tjekke om oplysningerne i de 2 katteregistre er opdateret. Der findes nemlig 2 registre og man kan med fordel oprette katten i begge. Det har jeg i hvert fald gjort. Da Det Danske Katteregister har fået en ny hjemmeside, vil jeg opfordre dig til, at tjekke, at din kats oplysninger er ajourført.

Skal du rejse med katten i bilen?

Jeg vil opfordre dig til at kigge på denne video, således at du spænder kassen rigtigt…
Og jeg kan anbefale at have Bachs rescue I bilen, hvis katten er stresset.

Har du taget alle de nødvendige ting med til ferien?

Katten har brug for:
En god sele og snor (katten må under ingen omstændighed komme ud)
Kattebakke, kattegrus og skovl
Poser til efterlandskaber
Vand- og madskåle
Kattemad
En plaid som dufter af katten

Har du husket?

At katten skal have vaccinationer og pas i orden, når den skal rejse. Der er visse regler som skal tjekkes.
Og det kunne være, at en forsikring kunne være være en god investering…

Noget andet?

Katten spejler sig i dig. Synes du, at det er hyggeligt at have katten med, vil den nok synes det også. Tag evt. En flaske Rescue fra Bach med på turen, både til dig og katten, hvis du kan se, at den bliver nervøs eller usikker…
Du kan læse mere om at tage katten med på ferie:

Kan jeg få hjælpe hvis der går galt?

Jeg hjælper gerne hvis du har behov for at få svar på spørgsmål mv. Der kan typisk klares med en lille konsultation på en 1/2 time.
Rigtig god ferie 🙂
Pickie

Pickie