___________________

Sammenføring af katte

Rådgivning

Skal du have en ven til din kat?

Ønsker du katten nr. 2? Og er du usikker på om at din kat skal have en ven? Du har fået katten nr. 2 og sammenføringen er ikke gået som du havde forventet? Jeg får mange henvendelser omkring sammenføring af katte. Derfor arbejder jeg med:

  • vurdering om din kat skal have en ven
  • vælg af den rette kat
  • at hjælpe katte-ejeren at forberede katten nr. 1. 
  • introduktion af katten nr. 2
  • løbende arbejde med sammenføring

og hvis der er gået galt

  • ny sammenføring mellem kattene

Ring eller skriv til mig for at få hjælp til sammenføring af katte eller blot vurdering af, om din kat skal have en ny kat at lege med.

BLOG

Læs blogindlæg om sammenføring af katte

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

 

Jeg elsker at videreuddanne mig, blive inspireret og lære nyt. Der kommer hele tiden ny viden om kattens trivsel og udvikling. Jeg deler viden, tips, tricks, ideer samt orientering om kommende foredrag i mit nyhedsbrev. Tilmeld dig her

HAR DU SPØRGSMÅL?

et|icon_phone|

Ring til mig

et|icon_mail|

Skriv til mig

PRAKTISK

Højenhald 14, 2th. 2700 Brønshøj 
Cvr. nr. 32 99 67 28

Spar Nord: 6513 – 3050505145

Privatlivspolitik

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København

Designet af ICR-design ApS
© 2021 Copyright Michelle Garnier