Rescue fra Bach: Et fantastisk remedie til katten

Rescue fra Bach blomster-remedier er især kendt til mennesker. Den kan med stor succes bruges til katten, hver gang katten er udsat for situationer, der genererer stress og traumaer. Rescue bruges, når katten skal til dyrlægen, kattepensionen, der kommer håndværkere, ved fyrværkerier osv.

Englænderen Edward Bach (1886-1936) lavede denne unikke blanding til netop dette formål og det er noget, du må have hjemme hos dig selv. Den købes hos Matas i 10 eller 20 ml.

Doseringen er ganske enkelt 4 dråber minimum 4 gange om dagen. Har katten det meget dårligt gives Rescue flere gange om dagen. Den bedste måde at gøre det på, synes jeg, er at hælde 4 dråber i et glas, vente ca. 10 minutter således at alkohol er fordampet, dernæst tager du lidt ad gangen på fingeren og stryge katten ved mundvigen. Ganske hurtigt vil du opleve at katten falder til ro og det er netop det, som er mening: At falde til ro.

Rescue indeholder 5 blomster: Soløje, balsamin, klematis, fuglemælk, og kirsebærblomst. Rescue giver ingen bivirkninger og kan bruges med konventionel medicin.

 

2 kommentarer til Rescue fra Bach: Et fantastisk remedie til katten

 • Anne B skriver:

  Hej Michelle.
  Du angiver 4 dråber rescue x 4 uanset kattens legemsvægt. Jeg har på et andet site set anbefalet dosis rescue som 2 dråber pr 5 kg legemsvægt, dog udgaven til dyr uden alkohol. Nu er jeg i tvivl om rette dosis til en 12 årig kat på 3,5 kg (høj/slank).

  Jeg har købt alm Bach rescue dråber til min kat, som efter en klo i bagen fra en fremmed kat (jeg har fundet punktformede sår nederst på ryggen) havde en, heldigvis forbigående, stress/angst-reaktion med FHS symptomer (dvs. ingen ro, udviede pupiller, rullende trækninger i rygskindet og korte slik overalt som havde hun myrer på kroppen. Hun er rolig nu, men tør ikke gå udenfor (dvs hun forsøgte, men fik et lille tilbagefald.

  • Michelle Garnier skriver:

   Kære Anne,

   Standartdoseringen er 4 dråber x 4dgl. Bach arbejder ikke på kroppen men på sindet og derfor er antallet af dråber ikke så vigtigt.Vigtigere er at få dråberne regelmæssigt.

   Jeg håber at hun har det bedre nu og du skal være opmærksom på at hun ikke få byld!

   mange gode hilsner Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *