Rescue fra Bach blomster-remedier er især kendt til mennesker. Den kan med stor succes bruges til katten, hver gang katten er udsat for situationer, der genererer stress og traumaer. Rescue bruges, når katten skal til dyrlægen, kattepensionen, der kommer håndværkere, ved fyrværkerier osv.

Englænderen Edward Bach (1886-1936) lavede denne unikke blanding til netop dette formål og det er noget, du må have hjemme hos dig selv. Den købes hos Matas i 10 eller 20 ml.

Doseringen er ganske enkelt 4 dråber minimum 4 gange om dagen. Har katten det meget dårligt gives Rescue flere gange om dagen. Den bedste måde at gøre det på, synes jeg, er at hælde 4 dråber i et glas, vente ca. 10 minutter således at alkohol er fordampet, dernæst tager du lidt ad gangen på fingeren og stryge katten ved mundvigen. Ganske hurtigt vil du opleve at katten falder til ro og det er netop det, som er mening: At falde til ro.

Rescue indeholder 5 blomster: Soløje, balsamin, klematis, fuglemælk, og kirsebærblomst. Rescue giver ingen bivirkninger og kan bruges med konventionel medicin.