___________________

Nervosyl

Dråber

Nervosyl dråber

Nervosyl er homøopatiske dråber fra franske Boiron. Jeg er ene importører af produktet. Nervosyl hjælper din nervøse kat eller hund, når nervøsitet er en karaktertræk, dvs. til hunde og katte, som er “født” nervøse eller usikre. Nervosyl er blevet testet til at være en rigtig løsning  til disse. Jeg importerer gerne produkter, som jeg synes er gode og som ikke findes i forvejen i Danmark.

Dosering: 10 dråber x 2 dgl indtil du ser at det går bedre. Jeg anbefaler at give dem som en kur, dvs. indtil flasken er tomt. En “kur” tager cirka 3 til 4 uger. Nervosyl gives på lidt mad. Jeg anbefaler desuden, at man giver hunden eller katten en kur 1 til 2 gange om året for at fastholde effekten af dråberne.

Æsken indeholder en flaske og en pipette. Må kun bruges til dyr.

Indhold: Belladonna 9 CH, chamomilla 9 CH, ignatia amara 9 CH, theridion 9 CH, passiflora 3 DH, valeriana 3 DH. Excipients : éthanol à 15 % v/v qsp 1 ml.

 

Referencer

Jeg har fået følgende mail fra Susanne H.

Hej Michelle!

Nervosyl ser ud til at virke/have virket på vores Silla, som er en lidt nervøs type:

Vores nabo var her i formiddag for at “hilse” på Silla og give hende lidt lækker vådkost, så katten ikke bliver bange, når naboen skal passe hende og Røde næste weekend.

Til min store undren kom Silla ud til os i køkkenet helt af sig selv, og hun var slet ikke nervøs eller forbeholden. Det er første gang, vi har set det i de godt fem år, vi har haft hende 😊

Silla katten i løbegården

Silla nyder det gode vejr i løbegården

Kat der leger

En flaske til 30 ml koster 180 kr porto inkl. i Danmark.

Du bestiller ved at sende mig en mail.