Klikkertræning er fantastisk! også til katten!

Derfor kommer her en hurtig opdatering til dig, som gerne vil stimulere din kat med klikkertræning.

  • Jeg har lavet et klikkertræning-set til katten (kan også bruges til hunden): en klikker, en teleskopisk target og en pose med godbidder (100gr). prisen er 180,-kr inkl. portoen. bestilles til michelle@michellegarnier.dk
  • Her er lidt at læse: Modellen er min nu afdøde og højt elskede Lauritz aka kontorkatten, som var helt fantastisk til klikkertræning. Bl.a. kunne han sit navn til perfektion, noget jeg synes er meget vigtigt, når man har hund og kat. 
  • Her er en lille video til at starte med klikkertræning: Maiken skrev i sin tid en bog om klikkertræning, den er desværre udsolgt.
  • Jeg er i gang med at skrive “den lille bog om klikkertræning til din kat”. Bogen er beregnet til dig, som gerne vil starte med klikkertræning. Den glæder jeg mig til at blive færdig med.
set til klikkertræning af katten

Klikkertræning-set til katten