Katteforsikring: er det en god ide?

Skulle jeg have tegnet en forsikring til kattene? Den tanke har jeg haft en del gange og flere gange har jeg kigget på forskellige hjemmesider for at undersøge sagen. Ikke så nemt! Det gælder om at læse det hele igennem og især det som står i småt! når man har 2 katte med resortive lesioner og som er over 5 år, er det svært at tegne en forsikring. De 2 andre er ganske unge men ser ikke ud til at ville udvikle de samme problemer som de 2 andre, derfor har jeg ikke taget stilling til det endnu.

Men men …

Det kan være en god ide at få det gjort! især for de katte som er udekatte, kan det bestemt godt betale sig, for katte springer og løber og falder! og de slås og får bylde osv… var mine udekatte, ville jeg får det gjort!

Er du i tvivl?

her er et oversigt over forskellige katteforsikringer (udlånet fra Pia Robdrup med tak )

 

 

2 kommentarer til Katteforsikring: er det en god ide?

  • Maria skriver:

    En hurtig kommentar; min store katte-dreng faldt fra fjerde sal, dengang jeg boede i lejlighed. Det kostede 17.000 at få lappet hans brækkede lårben sammen, av av! Derefter har jeg tegnet forsikring på ham. Nu bor vi i hus, og han SKAL forsikres med alle de småskader ahan slæber med hjem.

    Men – noget dyrelægen sagde til mig dengang var, at det ofte var lejlighedskatte der burde forsikres, fordi de ofte har meget alvolige skader, når de falder ud og langt ned. Samt at de er så dårlige til at klare sig i trafikken/by-livet.

    Blot en tanke. Jeg har desuden kommenteret på dit indlæg om sammenføring:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *