Nu er den første sne faldet og dagene ruller rask mod den 24. december …

I år har jeg besluttet at lave en del tiltag til fordel for kattene og dyrene generelt. Derfor har jeg oprettet en indsamling for Dyrenes Beskyttelse, da jeg har erfaring med at organisationen arbejder målrettet for dyrene – alle dyr.

Min ene kat Pickie, som er heltinden bag denne hjemmeside, blev for snart to år siden fundet i en papkasse efterladt i en skov sammen med sine to brødre. Killingerne var kun 4 uger gamle og vil ikke være levende i dag, hvis det ikke var for indsatsen fra en lokal kredsformand og et fosterhjem. Pickie og hendes brødre er i dag harmoniske katte – takket være disse mennesker.

Pickie

I foråret sad jeg ved telefonen en hel aften og overværede hvordan “fonere” som de kaldes ringer dag efter dag, fortæller og fortæller privatpersoner og firmaer om organisationens mål. De arbejder hårdt for at tjene penge til dyrene. Det arbejde er ikke for sarte sjæle og kræver både vilje og stor kærlighed for dyrene og mennesker.

Jeg har derfor oprettet en indsamling til Dyrenes Beskyttelse. Den indsamling løber fra nu ad og hele 2012. Hver måned trækker jeg en gevinst til én af jer, der har givet til DB og har sendt en hilsen.

http://betternow.dk/michelle-garniers-indsamling-til-dyrenes-beskyttelse

Som noget nyt i biksen kan du købe gavekort, beløbet er minimum 100,-kr og svarer til et sæt med target og klikker. En fin begyndergave til dem, der har tænkt sig at blive kattetræner – også i egen stue 🙂

Til det kan du også tilføje en enetime med mig eller bogen “Træn din kat” af Maiken Lysholm Sten. Det bliver henholdsvis en gave til 450, -kr eller 350,-kr.

Alt i alt er der kun fantasi (og pengepunge) der sætter grænser for hvad det gavekort skal indholde. Det kan også være nogle kattepasningsgange eller enetimer. Se på denne side for at se mulighederne.

 Et gavekort til …. fra ….

Og til sidst husk lige at julen og nytåret er lige med fyrværkerier. Artiklen til ekstrabladet.dk i fredags handlede om disse. Her er linket til den: http://ekstrabladet.dk/kup/kaeledyr/article1668040.ece

 

Og er din kat eller andet dyr er bange ved nytår, kan jeg lave en blanding med Bachs remedier. Du kan starte at give Bach nu. Send blot en mail til kattefeen@michellegarnier.dk eller ring på 29 39 04 47. En flaske koster normalt 150,-kr, jeg giver 20,-kr rabat nu, den koster derfor kun 130,-kr.