Man ved så lidt om Corona – COVID-19

Når der gælder dyr, ved man ikke så meget om Corona endnu. Covid-19 skal ikke forveksles med Coronavirus hos katten.

Her hos mig er der skruet nede for udadvendte aktiviteter. Jeg kommer ikke ud til klienter, foredrag mv. er pt. aflyst. Jeg tilbyder konsultationer via Skype, Facetime eller Messenger. Jeg vælger at holde mig hjemme så meget som muligt og har ingen rejse planlagt. Faren for smitte og blive smittet med Corona er overalt.

Du kan stadig bestille dråber: Bachs blomsterremedier eller/og Nervosyl, samt Traumasedyl. Jeg har allerede indført nye tiltag for at højne hygiejnen og begrænse smittefare. Jeg samler bestillingerne og de bliver sendt direkt til dem, der bestiller. Ingen skal ude for at hente dem. Prisen er uforandret. Portoen altid er inklusivt hos mig.

Man ved ikke så meget om coronavirus, som er til mennesker. Derfor skal vi også passe på vores dyr. Har man udekatte, kan man tænke over deres helbred. Måske skal de holdes mere hjem, eller man skal bygge en løbegård.

Hvad gør jeg?

På grund af den milde vinter og kattenes sårbarhed ved vira, har jeg haft denne politik i de seneste måneder. Når jeg kommer hjem, gør jeg følgende inden jeg rører ved kattene:

– putter skoene i skabet ved entréen
– hænger frakken oppe
– stiller håndtasken i højde, væk fra dem, og jeg vasker jævnligt mine nøgler
– vasker hænderne

Det er svært at lade være at røre ved sit ansigt i det daglige, mens man er ude. At være mere inde hjælper på det også. Desuden får de en kur med Bachs remedier for at styrke deres immunforsvar.

Hvad ellers?

Er du hjemme i disse dage, kan det være en ide at kigge på lidt aktivering til katten. Desuden er det også en mulighed for at sikre dig alle data om katten er ajour. Det er jo 2 katteregistre i Danmark.

Pas på katten, dine nærmeste og dig selv. Corona er en realitet.