Kære katte-elsker og læser,

Her er et nyt indlæg. Ønsker du at skrive, skal du blot klikke dig på titlen. Derpå kommer kommentarfelt oppe. Alle de små felter i orange aktiveres ved at klikke på dem: Se hvad hvad det sker, når du gør det!

Rigtig god læselyst.

Michelle

I år igen holder messen “Vild med dyr” i Fredericia den 31. marts og 1. april fra kl.10. til 17. I år er programmet meget omfattende og det bliver sikkert meget spændende at komme til messen både som publikum og udstiller. Jeg er sikker på at de forventer mange besøgende og det kan jeg godt forstå, da de har formået at få folk som Anders Hallgren og Camilla Plum!

I år er jeg inviteret til messen for 2. år og I vil finde mig i Hall C, hvor katteudstillingen holder til – der forventes at komme 700 katte! Arrangørerne har skrevet at alle racer er repræsenteret – dvs. ca. 40 racer. Selv er jeg meget spændt på at se Mau Mau katte, da Pickie, min lille hunkat er blevet spottet for at være én af slagsen.

Pickie

Hal C bliver proppet (smil) og I vil finde mig ved siden af BB – Klubben, som er specialklubben for british og burmeser http://bb-klubben.dk/WebPages/Home.aspx

I år har jeg valgt at have tee-shirt på, og det betyder at alle kan “prikke” mig på skulderen og stille spørgsmål lige meget hvor jeg befinder mig i udstillingen. Det må I endelig gøre, jeg svarer gerne på spørgsmål. Som katterådgiver arbejder jeg også med oplysning og formidling, det der er nødvendigt for kattens vilkår at viden om katten spredes. Det bliver aflivet ca. 40.000 katte om år og lang de fleste er raske og sunde dyr.

Begge dage holder jeg til scenen. Lørdag bliver det kl. 10.30 og 13. og om søndagen bliver de kl.11. og 13.30.

lørdag søndag tema
kl.10.30 kl.11 adfærd/træning
kl.11 kl.13.30 adfærd/træning

Sidste år viste jeg små træningsessioner og regner med at gøre det igen i år. Kom med din kat eller din killing og få vist enkle øvelser med og uden klikker og target.

Du kan købe et sæt med target og klikker for 100,-kr og spar 25%. Jeg har et par eksemplarer af “Træn din kat” af Maiken Sten Lysholm. Bogen er udsolgt fra forlag. Et eksemplar koster 200,-k i stedet for 250,-kr.

Træn din kat!

Som noget nyt har jeg også prøver på Rescue-remedier fra Bach. Jeg har taget uddannelsen som Bach-terapeut til dyr og fortælle gerne om hvordan Bachs remedier hjælper din kat på vidt forskellige problemstillinger. Hver blanding er unik og derfor fungerer Bach rigtig godt og desuden uden bivirkninger.

Bachs remedier

Det bliver også muligt i Hall C at træffe katteklubber og købe mad, huler osv. Det er gode muligheder for at købe stort og billigere også.

Programmet kan I se her:

 

program

Vi ses i Fredericia!