___________________

Referencer

Udtalelser

Hvad siger mine klienter 

“Jeg lærte rigtig meget. Så fantastisk”

Tusind tak for hjælpen og en rigtig spændende samtale! Jeg lærte rigtig meget nyt, og fik mening i en masse ting! I går fik Nemi mere mad – både lidt vådfoder (som hun blev rigtig glad for) og mad hun skulle rundt og finde (vi gik rundt og fandt meget af det sammen, det var rigtig hyggeligt) – og så reagerede hun så godt på mit anderledes kropssprog.

I nat har vi haft nedrullede gardiner i alle rum og små foder-depoter rundt omkring – og sørme om ikke vi har sovet uden ballade (ingen “pudsen” på skabslåge, legen med tæer udenfor dynen eller gnaven i ledninger). Til gengæld har jeg hørt, at hun har puslet og fundet sin mad rundt omkring.

Så fantastisk!

Vi arbejder videre med alle de mange gode ting – endnu engang mange tak!

 

Læs mere

 

Mette skrev ang. konsultation til Nemi

“Du kan tro jeg har solgt dig til gud og hver en kat”

Tusind tak for at du har skrevet om hende på fb og tak for dit søde sind. Det har været en rigtig stor støtte at kunne spørge dig om hjælp og du kan tro jeg har “solgt” dig til gud og hver en kat, og jeg påtænker at anbefale den, forhåbentlig nye ejer af Lumi, at hun skal tage et par timer med dig…

Karin skrev ang. omplaceringen af Lumi

“Det er rigtig inspirerende”

Tak for de brevkasse-mails du har sendt ud på det seneste – det er rigtig interessant og inspirerende at høre om andre katteelskeres udfordringer med de kære dyr 

Agnethe skrev ang. brevkassen

“Det er en ubeskrivelig hjælp for os”

 Hvor er det dog fantastisk at komme hjem fra en skøn ferie til vores skønne misser, som bare opføre sig som de gjorde da vi forlod dem. Det er en ubeskrivelig hjælp for os at du vil komme og passe vores katte, og så på den måde du gør det,det er super, og vi takker endnu engang, og ser frem til at du kommer igen på onsdag,og det gør kattene garanteret også.

Ina skrev ang. pasning af Solvej og Bertil