___________________

Privatlivspolitik

Cookie og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Dette website ejes af Michelle Garnier, Højenhald 14, 2.th, 2700 Brønshøj, michelle@michellegarnier.dk, CVR 3299 6728.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller køber ydelser, lagrer jeg data om dig.

Data anvendes til følgende formål

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig nyhedsbrevet. Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data

Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.


Kategorier af personoplysninger

Jeg lagrer og anvender flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte af dig via tilmelding til mit nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.
  • Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier.
  • En af mine databehandlingssystemer (Mailchimp).

Behandlingsgrundlag

Jeg er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:

  • Min legitime interesse i at markedsføre min virksomhed.
  • For at jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • For at jeg kan overholde en retlig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Modtagere

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftale med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Stripe til betaling af produkter og ydelser
  • Simplero til håndtering af booking og køb af produkter og e-mailnyhedsbreve.
  • Simplero og MailChimp til håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.

Opbevaring

Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med nyhedsbreve:

Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

 

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:

I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.


Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg ligger inde med om dig.

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger kan du også sende mig en anmodning herom.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookie

Dette website laver statistik ved hjælp af cookies.
En cookie er en lille tekstfil, der lægges på din computer.

Cookies bruges på stort set alle websites: til at holde øje med antallet af besøgende, hvor besøgende kommer fra og hvor længe besøgende er på websitet. De oplysninger bliver brugt til at gøre websitet bedre. Til at skrive mere om det, besøgende er interesserede i.

Cookies bruges også til langt mere avancerede formål.
De cookies du finder på dette website bruges dog kun til anonym statisik over, hvilke sider der bliver set og af hvor mange.

Ønsker du helt at undgå cookies, skal det gøres ved at slå cookies fra i din browser.

Det er ikke muligt at identificere dig som person på baggrund af disse cookies.
Eksempelvis er det ikke muligt at se dit navn, hvor du bor etc.
Cookies spreder heller ikke virus og skader ikke på nogen måde din computer, din smartphone, tablet eller hvad du nu bruger.

Du kan slette cookies manuelt. Det gøres på forskellig måde afhængig af, hvilken browser, du bruger.

HAR DU SPØRGSMÅL?

et|icon_phone|

Ring til mig

et|icon_mail|

Skriv til mig

PRAKTISK

Højenhald 14, 2th. 2700 Brønshøj 
Cvr. nr. 32 99 67 28

BankNordik: 6513 – 3050505145

Privatlivspolitik

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København

Designet af ICR-design ApS
© 2019 Copyright Michelle Garnier