Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage mail, når jeg poster nyt på min blog.

Produkter: Nervosyl – Dråber til den nervøse kat eller hund

Nervosyl er homøopatiske dråber, som hjælper din nervøse kat eller/og hund, når nervøsitet er en karaktertræk. Nervosyl er blevet testet til at være en rigtig løsning til hunde og katte, som er “født” nervøse eller usikre. Nervosyl gives på lidt mad.

Nervosyl er fra franske Boiron, hvis produkter er jeg begyndt at teste. Jeg vil nemlig gerne importere produkter som jeg synes er gode og som ikke findes i forvejen.

Indhold: Belladonna 9 CH, chamomilla 9 CH, ignatia amara 9 CH, theridion 9 CH, passiflora 3 DH, valeriana 3 DH. Excipients : éthanol à 15 % v/v qsp 1 ml.

Dosering: 10 dråber x 2 dgl indtil du ser at det går bedre. Jeg anbefaler at give dem som en kur, dvs. indtil flasken er tomt.

Æsken indeholder en flaske og en pipette. Må kun bruges til dyr.

En flaske til 30 ml koster 180 kr porto inkl. i Danmark. Du bestiller ved at sende mig en mail til michellegarnier@mail.dk

 

◆◆◆◆◆◆◆◆◆

Eva-Maria Nielsen fortæller om Nervosyl og dens effekt på sine 2 hunkatte:

Endelig er der glædelig fremskridt i sammenføringen mellem min 2-årlige Om og næsten 6 mdr Aya. Efter bare 1,5-2 dage med Nervosyl-dråber morgen og aften, var der en forskel at mærke. Om var mindre nervøs og begyndte at komme ind i stue og køkken, som hun stort set havde holdt sig væk fra siden den lille Aya kom. Og lige pludselig kravlede hun også ind i sine huler og tog en lur. Og når lille Aya kommer for at lege, kommer der ofte en pote ud og slår, og til tider også noget knurren – men der bliver mindre af det. I går, efter en uge med dråberne, lignede det, at de legede pote-legen nogle minutter, før der kom lidt knurren.

Om og Aya

 

◆◆◆◆◆◆◆◆◆

En historie fra det virkelige liv!. Ina bruger pt. Nervosyl til en af sine hunkatte, nemlig den flotte men også meget nervøse anlagt maine coon Alice. Her skriver hun:

Alice som nu er 4 1/2 år blev vores Maine coon nr.2, men hold da op hun var bange og skræmt for næsten alt da vi fik hende. Hun var køresyg hver gang vil skulle køre, og det gør vi tit, både i sommerhus og i campingvogn. Det var virkelig slemt og vi prøvede på flere måder at forbedre hendes liv.

Det var så slemt, at opdrætteren  m.fl. mente, at den eneste løsning var, at hun skulle aflives, hvilket vi også selv overvejede. Vi havde prøvet med flere produkter til at dæmpe angsten, dog uden tydelige forbedringer.

Min mand og jeg var enige, at Alice SKULLE blive hos os. Så prøvede vi Rescue dråber som rykkede en hel del i den rigtige retning, og uden dårlig mave, som flere af de andre produkter kunne give. Her på det sidste har hun fået Nervosyl,og der er nu helt klart forbedringer! Pu ha, skulle det virkelig lykkes, at skønne Alice kunne få et ordentligt liv. Ja! efter at have brugt en hel del penge på forskelle produkter som jo ikke hjalp, og ikke mindst mange tåre fra min side, så har Alice nu et skønt katte liv sammen med vores meget rolige 7 årige Solvej, som jo også har været påvirket af Alices urolige sjæl.

Nu er vi glade, og vores 2 katte som næsten altid med os, når vi skal i sommerhus er på camping weekend og ferie, og stortrives med vores liv!

I skrivende stunde er det sket yderligere, at Alice er begyndt at knytte sig til en af Inas barnebarn og hun viser mindre og mindre anlæg for angst.

alice-og-solvej

Solvej og Alice