___________________

Foredrag

Foredrag

Min mission er at formidle om katten og dens adfærd!

Foredrag og kurser bringer mig rundt i landet og jeg bevæger mig gerne langt for at holde foredrag, kurser og seminar. Efterhånden har jeg holdt foredrag mange steder og for mange forskellige aktører. (katteklubber, dyreværnsorganisationer, dyrlæger, butikker, private personer osv.) Prisen aftales nærmere.

Nedenfor kan du se nogle af mine populære foredrag:

Kunne du tænke dig en række af foredrag om katten og dens adfærd? Her er lidt til inspiration.

  • Kend din kat
  • Kattens adfærd og velfærd
  • Katten – dens aktivering og aktivering

Du kan selv vælge hvad det skal være. Min erfaring er at 3 foredrag er et passende antal når det er forskellige typer deltagere (1. gangs katteejer, ejere med flere katte, ejere af inde og udekatte osv)

Det kommer til at ske

Kommende foredrag

Kat der spiser

Kattens adfærd og velfærd

Maine Coon Klubben inviterer sammen med katterådgiver Micheller Garnier og Agria dyreforsikring til en spændende dag om adfærd og forsikring af vores katte, uanset om de er til kæl eller avl.

Michelle holder kat

Katten: Myter aflives

Det er mange myter omkring katten såsom katten er sin egen, katten kan klare sig selv osv… mange myter, som bidrager til at kattens status i Danmark er lavt.

Kat i vindue

Sanserne, katten som rovdyr og familiemedlem

Kender du katten? Dens kropsprog og dens sanser? Der er meget omkring katten, som undrer og fascinerer os. Der er også mange myter, og disse skaber desværre også en del misforståelser: Katte lander ikke altid på sine poter – og nej, den kan ikke klare sig alene, men er fleksibel i sin adfærd for at kunne overleve. Derfor skjuler den ofte smerter og sygdomme og kan udvise adfærd som er upassende for mennesket/ejeren.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

 

Jeg elsker at videreuddanne mig, blive inspireret og lære nyt. Der kommer hele tiden ny viden om kattens trivsel og udvikling. Jeg deler viden, tips, tricks, ideer samt orientering om kommende foredrag i mit nyhedsbrev. Tilmeld dig her

HAR DU SPØRGSMÅL?

et|icon_phone|

Ring til mig

et|icon_mail|

Skriv til mig

PRAKTISK

Højenhald 14, 2th. 2700 Brønshøj 
Cvr. nr. 32 99 67 28

BankNordik: 6513 – 3050505145

Privatlivspolitik

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København

Designet af ICR-design ApS
© 2019 Copyright Michelle Garnier