___________________

Foredrag

Foredrag

Min mission er at formidle om katten og dens adfærd!

Foredrag og kurser bringer mig rundt i landet og jeg bevæger mig gerne langt for at holde foredrag, kurser og seminar. Efterhånden har jeg holdt foredrag mange steder og for mange forskellige aktører. (katteklubber, dyreværnsorganisationer, dyrlæger, butikker, private personer osv.) Prisen aftales nærmere.

Nedenfor kan du se nogle af mine populære foredrag:

Kunne du tænke dig en række af foredrag om katten og dens adfærd? Her er lidt til inspiration.

  • Kend din kat
  • Kattens adfærd og velfærd
  • Katten – dens aktivering og aktivering

Du kan selv vælge hvad det skal være. Min erfaring er at 3 foredrag er et passende antal når det er forskellige typer deltagere (1. gangs katteejer, ejere med flere katte, ejere af inde og udekatte osv)

Det kommer til at ske

Foredrag og kurser m.m.

Kat der spiser

AOF i Rødovre: Katten og opdragelse

Den 14. november 2022 kl.19.

Jeg holder foredrag om katten og dens “opdragelse”.

Kan katten opdrages? Skal katten opdrages? Og hvad er så opdragelse, for alle katteejere er forskellige? Nogle synes, at det er helt ok med katte på køkkenbordet og andre tåler det ikke. Mange katteejere oplever, at det kan være svært at få katten til at forstå, hvad der er tilladt og ikke tilladt. Hvordan kan man få katten til at gøre det, man vil? Uden at det lyder som en trussel og straf, som ikke virker på katten alligevel.

Efter foredraget er det muligheder for at stille spørgsmål.

Tilmeldning hos AOF.

Foredraget holdes ved RødovregaardKirkesvinget 1, 2610 Rødovre

Michelle holder kat

KOMMER SNART - ONLINE kursus

via Zoom – få deltagere

3 gange i kattens tegn med oplæg og spørgsmål. Målet er at den enkelte deltager bliver “klogere” på sin kat – men også på katten som dyreart.
1. Myter om katten. Første mødegang bliver der “aflivet” en del myter om katten, for netop at kunne se på katten som dyreart. 

2. Kattens behov. Hvad skal der til for at en kat er glad og tilfreds?Hvordan kan miljøet udnyttes til at fremme kattens velfærd? Det kigger vi på.

3. Katten og dens ejer. Det er ingen tvivl om, at kæledyr er godt for os mennesker – både mht. helbredet og det mentale. Hvordan fortæller katten at den kan lide os? Og hvordan kan vi fremme vores forhold til vores dyr, i et forhold præget af tillid og harmoni.

Kat der kigger

Sanserne, katten som rovdyr og familiemedlem

Book et populært foredrag

Kender du katten? Dens kropsprog og dens sanser? Der er meget omkring katten, som undrer og fascinerer os. Der er også mange myter, og disse skaber desværre også en del misforståelser: Katte lander ikke altid på sine poter – og nej, den kan ikke klare sig alene, men er fleksibel i sin adfærd for at kunne overleve.

Derfor skjuler den ofte smerter og sygdomme og kan udvise adfærd som er upassende for mennesket/ejeren.

Alt i alt er det mange myter om katten – og ikke alle er gode til hjælpe den. Derfor er det vigtigt at aflive myterne for at fremme dette fantastiske dyr.