Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage mail, når jeg poster nyt på min blog.

Produkter: Bach remedier og andre dråber

Bach blomsterremedier

Er katten urenlig, har allergier, kan ikke falde til ro, er angst eller har haft et par traumatiske oplevelser eller skal lære noget nyt og ændre adfærd? Bachs blomster-remedier hjælper katten både med symptomer og med årsager til symptomer.

En Bach konsultation foregår på den måde at du ringer eller skriver til mig om de problemstillinger du har med dit dyr. Ud fra din beskrivelse laver jeg en blandingflaske med Bachs blomsterremedier, som er helt unik. En kur tages i 3 uger. Doseringen er standart 4 dråber 4 gange om dagen når det passer dig. Dråberne gives på en godbid eller ved at stryge katten overpelsen, en del katte slikker dråberne på fingeren.

Her er en artikel om remedierne:

  • Inges Kattehjem bestilte en artikel om Bachs remedier. Bach-Inges Kattehjem fortæller både om Rescue (Bachs nødhjælpsdråber) og blandningsflaskerne.

 

Bachs remedier - særlig blanding af blomsterdråber og Bachs Rescue (nødhjælpsdråber)

Bachs blomster – flaske med blanding samt Rescue (nødhjælpsdråber)

Bach blomster-terapi til dyr

Til dyr blander terapeuten 4 blomster-remedier, da dyrene reagerer meget fint på Bachs dråber.

Dosering er altid 4 dråber 4 gange om dagen som det passer dig indtil flasken er tom.

Jeg hælder de 4 dråber i et glas, venter nogle få minutter og tager dernæst en smule på fingeren og stryger katten ved mundvigen. Man kan også blande dråberne i maden og katten spiser som den plejer. Blomsterne er udvundet i kildevand og konserveret med cognac.

Bachs remedier (nogle gange kaldet Bachs blomstermedicin) er helhedsorienterede og behandler hele individet. De giver ingen bivirkninger og kan bruges sammen med konventionel medicin eller homøopati.

Ønsker du at få lavet en særlig blanding af blomsterdråber eller at købe 10ml Rescue kan du:

Ring til 28 73 14 36 eller skriv til michellegarnier@mail.dk

Prisen: 220,-kr inkl. porto i Danmark

Læs blogindlæg om Bach blomster til dyr (herunder katte):

Om Edward Bach (1886-1936), opfinder af Bachs blomsterterapi

Bach var englænder, og fandt frem til 37 planter, som kan hjælpe mennesker, dyr og planter med at komme mere i balance. Hans livshistorie er meget usædvanlig! Han var allerede som ganske ung meget opmærksom på hvordan mennesker trivedes og uddannede sig derfor til læge.

Til trods for at han var anerkendt og havde en stor praksis, var han ikke tilfreds med den måde, patienterne blev behandlet på. Han arbejdede på at finde planter med særlige evner for at afbalancere specifikke følelsesmæssige eller mentale tilstande og dermed helbrede.

Han skabte Rescue (nødhjælpsdråber), som er en helt speciel blanding (Impatiens, Rock Rose, Cherry Plum, Star of Bethlehem, Clematis). Den kan anbefales ved chok eller traumer. Doseringen og fremgangsmåden er den samme som for blandingerne.

————

Nervosyl – Dråber til den nervøse kat eller hund

Nervosyl er homøopatiske dråber, som hjælper din nervøse kat eller/og hund, når nervøsitet er en karaktertræk. Nervosyl er blevet testet til at være en rigtig løsning til hunde og katte, som er “født” nervøse eller usikre. Nervosyl gives på lidt mad.

Nervosyl er fra franske Boiron, hvis produkter er jeg begyndt at teste. Jeg vil nemlig gerne importere produkter som jeg synes er gode og som ikke findes i forvejen.

Indhold: Belladonna 9 CH, chamomilla 9 CH, ignatia amara 9 CH, theridion 9 CH, passiflora 3 DH, valeriana 3 DH. Excipients : éthanol à 15 % v/v qsp 1 ml.

Dosering: 10 dråber x 2 dgl indtil du ser at det går bedre. Jeg anbefaler at give dem som en kur, dvs. indtil flasken er tomt.

Æsken indeholder en flaske og en pipette. Må kun bruges til dyr.

En flaske til 30 ml koster 180 kr porto inkl. i Danmark. Du bestiller ved at sende mig en mail til michellegarnier@mail.dk

————

Traumasédyl – Dråber til katten og hunden med gigt

Traumasedyl er homøopatiske dråber fra franske Boiron, som jeg importerer. De bruges til at hele ved “stød og andre lettere chok”, men jeg har fundet ud af, at de er fantastiske hjælpere til katte, som har gigt. De kan i øvrigt bruges til alle dyr.

Dråberne har jeg fået testet på katte, som har problemer med bevægelsesapparat og resultatet er mere end positivt. Jeg bruger dem på Willy, 13 år, som har ondt i bagpartiet. Han slikker dråberne direkte fra min finger, uden at jeg behøver at blande dem i maden. Efter indtag kan jeg se, at han har en dybere søvn og derefter er friskere og vil meget gerne lege. Det er tydeligt en forbedring af hans livskvalitet med dråberne. Han får dem som en kur 4 gange om året. En kur svarer til en flaske dvs. ca. 3 uger.

Dråberne kan gives med almindelig medicin, Bachs remedier osv. Min erfaring med homøopatiske dråber er, at de samarbejder godt med andre produkter, også kosttilskud.
Det er kommet mange flere muligheder for at afhjælpe dyr med gigt. Det er bla. muligt at bruge laserterapi, akupunktur, smertestillende, foder, kosttilskud osv…
Indeholder: Arnica montana 4 CH, bellis perennis 4 CH, hypericum perforateum 4 CH, ledum palustre 3 CH, rhus toxicodendron 4 CH, ruta graveolens 4 CH.

Dosering: 10 dråber x 2 dgl. (pipette). Må kun bruges til dyr.

Flasken indeholder 30 ml og koster 180 kr inkl. Porto

Bestilling: michelle@michellegarnier.dk  eller på tel. 28731436

4 kommentarer til Produkter: Bach remedier og andre dråber