Skabelse af harmoni med din bedste ven bør være en fornøjelse.

12 års erfaring

1600 katte-ejere har fået hjælp

Certificeret Bach

Fra Brønshøj giver jeg dig nøglerne til at opbygge et optimalt miljø
og et større velvære med din kat.

Online konsultationer

Denne konsultation er meget populær. Under samtalen kommer jeg med forklaringer og mulige årsager/løsninger.

200/350/600DKK

Book

Hjemmekonsultation

Er din kat ikke bange for fremmede, samt at du foretrækker at jeg kommer på besøg, kan dette nemt lade sig gøre. Konsultationens pris er inkl. 20 km. fra København

Fra 1800DKK

Book

Konsultationer med telepati

Vil du gerne have kobling mellem sanser og viden, kan du bestille en telepati i forbindelse med adfærdskonsultationen.

Fra 450DKK

Book

'Me, My Cat,
and I'

En serie af online workshops med Michelle

Højst 3 deltagere

90 minutter

350 DKK (en gratis workshop for hver 5. købte sessioner)

Update: Første sæson af 'Me, My Cat, and I-workshoppen er ved at være slut, og jeg er aktivt i gang med at forberede den anden. Jeg glæder mig til at inddrage abonnenterne på 'Gotja på mit tastatur' i afstemningen og se jeres reaktioner, når programmet er ude til sommer :)

“Tusind tak for hjælpen og en rigtig spændende samtale! Jeg lærte rigtig meget nyt, og fik mening i en masse ting! I går fik Nemi mere mad – både lidt vådfoder og mad hun skulle rundt og finde – og så reagerede hun så godt på mit anderledes kropssprog.”

“Michelle gjorde virkelig alt for at hjælpe mig og min katteven. Lige fra det øjeblik jeg bad om hjælp, var hun utrolig lydhør og proaktiv i forhold til at hjælpe mig med at forstå min kats adfærd og udarbejde en plan for at løse eventuelle problemer.”

Hvordan tilmelder man sig workshoppen?

Man klikker på linket, som sender videre til tilmeldningsblanketten. Den udfylder man. Dernæst får man en mail med alle de forskellige detaljer.

Prisen og betalingen?

Prisen er 350DKK og betales via mobilpay (28731436) eller via netbank (Spar Nord: 6512 – 3050505145)

Hvad kræves det for at deltage?

Man kobler sig til Zoom enten via telefonen eller computeren/tablet. Man er meget velkommen til at tage notater. Man behøver ikke at have viden om katteadfærd. Michelle starter med en masterclass. Hun vil også præsentere de forskellige deltagere og deres kat samt problemstillingen. Hver workshop har et tema, dette gør det konkret og overskueligt.

Hvormange deltagere kan komme til workshoppen?

Der er maks. 3 deltagere til hver workshop plus Michelle. En gruppe på maks. 3 er passende til en workshop. Man befinder sig i et trygt rum, hvor alle har mulighed for at komme til ordet, deltage og bidrage.

Hvad så hvis man ikke kan nå workshoppen alligevel?

Hvis man er forhindret, sender man en mail. På den måde kan det findes et alternativ til workshoppen. Der kan være en anden workshop eller en 1:1 konsultation. Prisen på workshoppen er den samme som 30 minutters konsultation.

Hvad så bagefter?

Workshoppen er et trygt rum, derfor er det mere sikkert at ikke optage den. Man er velkommen til at tage notater undervejs. Michelle kan ligeledes i visse situationer før eller efter workshoppen sende noget materiale. Materialet er kun til dem, der deltager. Michelle sikrer sig inden workshoppen er afsluttet, at man har fået en plan for at gå videre med temaet. Alle er velkommen til at kontakt hende via e-mail for at få yderligere hjælp. En konsultation kan bookes efter workshoppen. At kigge på sin kats adfærd er en proces, der kan tage tid og der er helt i orden.

Mit hjem skal også være spændende for min kat

Dec 5, 2023 19:30

Keder din kat sig? Med få ændringer kan du gøre dit hjem mere spændende og sjovere for din kat.

Min kat keder sig. Hvordan kan jeg aktivere den?

Nov 21, 2023 19:30

At kede sig er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Kan katten ikke finde ud af at aktivere sig selv, er det hjælp at hente og have det sjovt.

Klikkertræning kan din kat også lære!

Nov 14, 2023 19:30

De fleste mennesker tror ikke på at en kat kan klikkertrænes! Dette er ikke rigtigt, det kan du nemt vise ved at deltage til denne workshop.

Kan min kat blive mere “kælen”?

Nov 7, 2023 19:30

Hvad er en kælen kat? Min egne Pongo elsker mig men hun ligger aldrig på skødet. Hun er dog en “kælen”, da hun ofte kommer forbi mig.

Mine katte er uvenner! Hvad kan jeg gøre?

Oct 24, 2023 19:30

Katte ligesom mennesker kan blive uvenner. Det kan være svært at ændre igen, men erfaringen viser at dette ikke er umuligt. Heldigvis!

Sammenføring af en ny kat med flokken

Oct 10, 2023 19:30

Sammenføring kan være svært. Dit arbejde inden er ofte det, som gør den største forskelle, når du får en ny kat i din flok.

Mine workshops er engangs-møder, der afholdes live. Har du brug for hjælp med din kat? Og problemstillingen svarer til et af temaerne, tøv ikke med at bestille en konsultation ved at angive emnet. Jeg sender gerne materialet fra workshoppen til dig i denne forbindelse.

Catsitting

Skal du på ferie og har brug for nogen til at passe din elskede kat? Jeg har mulighed for at hjælpe dig. Som professionel kattesitter tilbyder jeg hjælp og pleje i jeres hjem.

Jeg giver mad, tømme kattebakken, børster og leger med din kat. Jeg ser også gerne tv med ham eller hende, hvis de er til det. Jeg sender billeder og fortæller hvordan der går undervejs, så du kan være tryg, mens du er væk. Inden jeg skal passe katten, kommer jeg på besøg, hvor du fortælle mig om katten og de praktiske ting. Jeg holder til Brønshøj og passer katte i mit nære område.

Shop

Find det, du har brug for, for at holde din katteven glad og sund.

Bogen om klikkertræning

"Klikkertræning for katte − Guide til en glad kat" er en omfattende vejledning i at bruge positiv forstærkning til at træne din katteven. Med trinvise instruktioner og tips om, hvordan du bruger en klikker til at kommunikere med din kat, gør denne bog det nemt at lære din kat nye tricks og forbedre dens adfærd.

Uanset om du er katteejer for første gang eller en erfaren træner, har bogen alt, hvad du behøver for at hjælpe din kat med at blive et velopdragent og glad medlem af familien.

199,95 kr

Bestil