michellegarnier_tipsfirkant

Katteekspert på Instagram

My Latest photos

  Nervosyl: Dråber til den nervøse kat eller hund

  Nervosyl er homøopatiske dråber, som hjælper din nervøse kat eller/og hund, når nervøsitet er en karaktertræk. Nervosyl er blevet testet til at være en rigtig løsning til hunde og katte, som er “født” nervøse eller usikre. Nervosyl gives på lidt mad.

  Nervosyl er fra franske Boiron, hvis produkter er jeg begyndt at teste. Jeg vil nemlig gerne importere produkter som jeg synes er gode og som ikke findes i forvejen.

  En flaske til 30 ml koster 180 kr porto inkl. i Danmark. Du bestiller ved at sende mig en mail til michellegarnier@mail.dk

  ◆◆◆◆◆◆◆◆◆

  En historie fra det virkelige liv!. Ina bruger pt. Nervosyl til en af sine hunkatte, nemlig den flotte men også meget nervøse anlagt maine coon Alice. Her skriver hun:

  Alice som nu er 4 1/2 år blev vores Maine coon nr.2, men hold da op hun var bange og skræmt for næsten alt da vi fik hende. Hun var køresyg hver gang vil skulle køre, og det gør vi tit, både i sommerhus og i campingvogn. Det var virkelig slemt og vi prøvede på flere måder at forbedre hendes liv.

  Det var så slemt, at opdrætteren  m.fl. mente, at den eneste løsning var, at hun skulle aflives, hvilket vi også selv overvejede. Vi havde prøvet med flere produkter til at dæmpe angsten, dog uden tydelige forbedringer.

  Min mand og jeg var enige, at Alice SKULLE blive hos os. Så prøvede vi Rescue dråber som rykkede en hel del i den rigtige retning, og uden dårlig mave, som flere af de andre produkter kunne give. Her på det sidste har hun fået Nervosyl,og der er nu helt klart forbedringer! Pu ha, skulle det virkelig lykkes, at skønne Alice kunne få et ordentligt liv. Ja! efter at have brugt en hel del penge på forskelle produkter som jo ikke hjalp, og ikke mindst mange tåre fra min side, så har Alice nu et skønt katte liv sammen med vores meget rolige 7 årige Solvej, som jo også har været påvirket af Alices urolige sjæl.

  Nu er vi glade, og vores 2 katte som næsten altid med os, når vi skal i sommerhus er på camping weekend og ferie, og stortrives med vores liv!

  I skrivende stunde er det sket yderligere, at Alice er begyndt at knytte sig til en af Inas barnebarn og hun viser mindre og mindre anlæg for angst.

  alice-og-solvej

  Solvej og Alice