michellegarnier_tipsfirkant

Katteekspert på Instagram

My Latest photos

  Casting af katte

  Jeg caster og træner katte til foto, reklame, film m.v.

  Hvordan foregår det?

  Du ringer eller mailer til mig, når du skal bruge en kat til en film, reklame osv. Alt efter den type kat og den type opgave du søger, finder jeg en kat, der egner sig til det. Det kan tage tid at finde den perfekte kat og træne den til de scener, der skal filmes. Derfor vil jeg anbefale, at du kontakter mig i god tid. Prisen aftales alt efter hvor lang tid der vil tage mig at finde katte, hvor mange scener, katten skal trænes til og hvor mange dage, der skal filmes. Du skal også beregne, at ejeren til katten skal betales for låne af katten. Jeg vil helst, at ejerne er til stede når der skal filmes.

  Ring til 28 73 14 36 eller skriv til michellegarnier@mail.dk. Dernæst aftaler vi, hvornår og hvordan det vil foregå.

  Jeg er løbende i gang med forskellige projekter, der går fra kunstudstillinger til videoer, over reklamer og film. Det er bla. min egne kat i “The flight of the feline” af Marco Egeberg (klik på titlen og du ser traileren)

  En opgave, som viser en flot kat, var en video til Fallulah til hendes seneste album. Rafiki, er en korat, en kat fra Thailand og stjernen i videoen

  Ned under kan du se billeder fra DRs tv-serie ’Lykke – en depressionskomedie’, afsnit 9 “Katten” fra 2011. Du kan se Rain Man i skabet. Jeg sidder lige ved siden af ham og der ligger nogle godbidder i skabet.

  På det ene billede er vi tre personer at arbejde på den scene: Betina Sabinsky, Pia Beier og mig selv. Vi holder i hvert hjørne en killing, som bliver sat på jord én efter én. Det tog knap 20 minutter at få kattene til at forstå at de skulle mødes i midten. Katte vil normalt søge i hjørnene, derfor er det super at den scene lykkedes og så efter så kort tid – de har aldrig været på dette set-up før. Gode katte!