michellegarnier_tipsfirkant

Katteekspert på Instagram

My Latest photos

  Produkter: Bachs blomsterdråber til dyr

  Er katten urenlig, har allergier, kan ikke falde til ro, er angst eller har haft et par traumatiske oplevelser eller skal lære noget nyt og ændre adfærd? Bachs blomster-remedier hjælper katten både med symptomer og med årsager til symptomer.

  En Bach konsultation foregår på den måde at du ringer eller skriver til mig om de problemstillinger du har med dit dyr. Ud fra din beskrivelse laver jeg en blandingflaske med Bachs blomsterremedier, som er helt unik. En kur tages i 3 uger. Doseringen er standart 4 dråber 4 gange om dagen når det passer dig. Dråberne gives på en godbid eller ved at stryge katten overpelsen, en del katte slikker dråberne på fingeren.

  Her er en artikel om remedierne:

  • Inges Kattehjem bestilte en artikel om Bachs remedier. Bach-Inges Kattehjem fortæller både om Rescue (Bachs nødhjælpsdråber) og blandningsflaskerne.

   

  Bachs remedier - særlig blanding af blomsterdråber og Bachs Rescue (nødhjælpsdråber)

  Bachs blomster – flaske med blanding samt Rescue (nødhjælpsdråber)

  Bachs blomster-terapi til dyr

  Til dyr blander terapeuten 4 blomster-remedier, da dyrene reagerer meget fint på Bachs dråber.

  Dosering er altid 4 dråber 4 gange om dagen som det passer dig indtil flasken er tom.

  Jeg hælder de 4 dråber i et glas, venter nogle få minutter og tager dernæst en smule på fingeren og stryger katten ved mundvigen. Man kan også blande dråberne i maden og katten spiser som den plejer. Blomsterne er udvundet i kildevand og konserveret med cognac.

  Bachs remedier (nogle gange kaldet Bachs blomstermedicin) er helhedsorienterede og behandler hele individet. De giver ingen bivirkninger og kan bruges sammen med konventionel medicin eller homøopati.

  Ønsker du at få lavet en særlig blanding af blomsterdråber eller at købe 10ml Rescue kan du:

  Ring til 28 73 14 36 eller skriv til michellegarnier@mail.dk

  Prisen: 220,-kr inkl. porto i Danmark

  Læs blogindlæg om Bachs blomster til dyr (herunder katte):

  Om Edward Bach (1886-1936), opfinder af Bachs blomsterterapi

  Bach var englænder, og fandt frem til 37 planter, som kan hjælpe mennesker, dyr og planter med at komme mere i balance. Hans livshistorie er meget usædvanlig! Han var allerede som ganske ung meget opmærksom på hvordan mennesker trivedes og uddannede sig derfor til læge.

  Til trods for at han var anerkendt og havde en stor praksis, var han ikke tilfreds med den måde, patienterne blev behandlet på. Han arbejdede på at finde planter med særlige evner for at afbalancere specifikke følelsesmæssige eller mentale tilstande og dermed helbrede.

  Han skabte Rescue (nødhjælpsdråber), som er en helt speciel blanding (Impatiens, Rock Rose, Cherry Plum, Star of Bethlehem, Clematis). Den kan anbefales ved chok eller traumer. Doseringen og fremgangsmåden er den samme som for blandingerne.

  4 kommentarer til Produkter: Bachs blomsterdråber til dyr